Kedves Ismerős és Ismeretlen Látogató!

Köszönjük, hogy ide találtál, - ha el is tévedtél, ne lépj tovább! –tisztelj meg bennünket egy pár percig, lapozz a témák között:

Családunk tagjait ismerheted meg először:  a feleldhetetlen emlékű édesapát és édesanyát, kilenc gyermeküket és rokonaikat, közel száz embert.

Majd az Albel család képes történetét: - a családfát Roderburg és Caselli elágazásaival tárjuk fel, - mintegy 300 évre visszatekintve az Elba folyótól végigkísérve őseinket a Duna mentén, kijutva a déli tengerekre és behajózva a Pó folyamon Ferraráig.

A családi események címszó alatt számtalan örömteli és gyászba boruló pillanat részese lehetsz: születéseknek és a halálnak, tanulásnak és mesterségbeli tudásnak, házasságkötéseknek és válásoknak, kiemelkedő találkozásoknak, közös ünnepeknek, és megannyi számunkra fontos eseménynek.

A családi naptár: a születések és a nevek napjaival, jeles eseményeink havi naptárával, mindezek keresési lehetőséggel.

Képgalériánk a múlt és a jelen pillanatait örökíti meg, a fényképek mellett videóink is segítik az emlékezést.

Az aktuális események fóruma a mai napokba kalauzol, ahol és ahogyan élünk.

Munkánk és Vállalkozásaink címszó alatt partnereink, üzlettársaink, potenciális megrendelőink, vevőink számára nyújtunk információkat.


Egy családi honlap (website) lehet csak információs és szerkesztési technika, de a tartalom az már minden résztvevőn, - a véletlen találkozásokon is múlik!
Ezért is köszönjük, hogy áldozott ránk néhány percet.

   Születésnapodra
  Kapcsolat, elérhetőségek